お知らせ


長崎県の五島列島北部、宇久島・小値賀島
周辺で獲られた瀬付きのいさきで、「値賀咲」
として出荷されるものは、一匹一匹撒き餌を
使わずに手釣りし、丁寧に活け〆を行うなど、
品質には細心の注意が払われているとされ、
外見、鮮度が良いことはもちろん、身がしっかり
と締まり、撒き餌を使用しないので生臭みが
非常に少ないのが特徴とされています。

長崎のブランドいさきを是非ご賞味下さい☆彡

[Isaki (Threelne grunt)] We are happy to serve you Nagasaki blanded Threeline grunt–named Negasaki.
It is caught by hand one by one and hanadlede with care.
You can enjoy its flavor directly and good mouthfeel.

東京都内 六本木 鮨(寿司)&BAR 四 yon

★アラカルト一品&お飲物
【980円~】※税サ別
★旬の大将おまかせ握り&刺身 全10品ほど
【9,800円】※税サ別
★旬の大将おまかせコース 全20品ほど
【14,800円】※税サ別

詳しくは当店ホームページをご覧ください。

【instagram】@sushibar4
【Facebook】sushibar4
【twitter】sushibar_4

※お席が大変混み合う日もございますので、
御予約はお電話にてお早めにお願い致します。
ご予約受付時間 15:30~28:00(AM4:00)
ご予約電話番号 03-6447-0427
営業時間 18:00~4:00(LO:3:00)

四 ~my life without me~

港区六本木3-13-14
ゴトウビルディング3rd 3F
TEL 03-6447-0427

Roppongi SUSHI&BAR yon in Tokyo

★One article of a la carte & drink.
[980 yen ~] ★All seasonal sushi & sashimi approximately ten articles.
[9,800 yen ] ★All seasonal course approximately 20 articles.
[14,800 yen ]

※Consumption tax 8%
※Tax service charge 10%

Specifically, look at our store homepage.

[instagram] @sushibar4
[Facebook] sushibar4
[twitter] sushibar_4

※Because there is the day when a seat is crowded
very much,the reservation would like the telephone early.
It is – 4:00 a.m. (LO:3:00 a.m.) at 6:00 p.m. for prearranged
telephone call connection number 03-6447-0427
business hours for from 3:30 p.m. to 4:00 a.m. in reservation time.

Yon ~my life without me~

3-13-14, Roppongi,
Minato-ku Goto Building 3rd 3F
TEL 03-6447-0427