お知らせ


日本一の鯛とも言われる明石の鯛。明石海峡は潮の流れが
激しく、その中でよく運動して身が引き締まり、
このエリアに棲息するエビやカニ、魚をエサにする為、
身が美味しくなるそうです。
この時期は脂も乗り、身の弾力と甘さが後を引く美味しさです。
是非ご賞味下さい☆彡

A sea bream of Akashi who is said to be
the best sea bream in Japan. The body
seems to become delicious that Akashi
Channel has intense passage of opportunity,
and to exercise well in that, and the body
is tightened, and to feed on prawns and a
crab, a fish having habitation in this area.
There is the fat at this time, and elasticity
and the sweetness of the body are tastes
hard to quit after starting.

 

東京都内 六本木 鮨(寿司)&BAR 四 yon

★アラカルト一品&お飲物
【980円~】※税サ別
★旬の大将おまかせ握り&刺身 全10品ほど
【9,800円】※税サ別
★旬の大将おまかせコース 全20品ほど
【14,800円】※税サ別

詳しくは当店ホームページをご覧ください。

【instagram】@sushibar4
【Facebook】sushibar4
【twitter】sushibar_4

※お席が大変混み合う日もございますので、
御予約はお電話にてお早めにお願い致します。
ご予約受付時間 15:30~28:00(AM4:00)
ご予約電話番号 03-6447-0427
営業時間 18:00~4:00(LO:3:00)

四 ~my life without me~

港区六本木3-13-14
ゴトウビルディング3rd 3F
TEL 03-6447-0427

Roppongi SUSHI&BAR yon in Tokyo.

★One article of a la carte & drink.
【980 yen ~】
★All seasonal general grip & sashimi approximately ten articles.
【9,800 yen 】
★All seasonal general course approximately twenty articles.
【14,800 yen 】

※Consumption tax 8%
※Tax service charge 10%

Specifically, look at our store homepage.

【instagram】@sushibar4
【Facebook】sushibar4
【twitter】sushibar_4

※Because there is the day when a seat is crowded
very much,the reservation would like the telephone early.
It is – 4:00 a.m. (LO:3:00) at 6:00 p.m. for prearranged
telephone call connection number 03-6447-0427
business hours for from 3:30 p.m. to 4:00 a.m. in reservation time.

Yon ~my life without me~

3-13-14, Roppongi,
Minato-ku Goto Building 3rd 3F
TEL 03-6447-0427