お知らせ


おつまみの一品としてお出ししている
自家製からすみを仕込んでいるところです。
日本三大珍味のからすみは、ボラの卵巣を
塩漬けし、酒などに漬けて乾燥させたもので、
高級珍味として扱われています。
季節によって、旬の食材を使い分け、
料理の内容も変わりますので、
その都度、お楽しみ頂けるようになっております。
ご来店お待ちしております☆彡

I make a dried mullet roe from the home
brew giving for one article of snacks.
In the dried mullet roe, food preserved in
salt does the ovary of the striped mullet,
and it is treated as a high quality delicacy
with the thing which I soak it in liquor, and
was dried by one of the Japan’s three biggest delicacy.
Because you use seasonal ingredients
properly by a season, and the contents of
the dish change, you come to be able to
enjoy it each time.

東京都内 六本木 鮨(寿司)&BAR 四 yon

★アラカルト一品&お飲物
【980円~】※税サ別
★旬の大将おまかせ握り&刺身 全10品ほど
【9,800円】※税サ別
★旬の大将おまかせコース 全20品ほど
【14,800円】※税サ別

詳しくは当店ホームページをご覧ください。

【instagram】@sushibar4
【Facebook】sushibar4
【twitter】sushibar_4

※お席が大変混み合う日もございますので、
御予約はお電話にてお早めにお願い致します。
ご予約受付時間 15:30~28:00(AM4:00)
ご予約電話番号 03-6447-0427
営業時間 18:00~4:00(LO:3:00)

四 ~my life without me~

港区六本木3-13-14
ゴトウビルディング3rd 3F
TEL 03-6447-0427

Roppongi SUSHI&BAR yon in Tokyo.

★One article of a la carte & drink.
【980 yen ~】
★All seasonal general grip & sashimi approximately ten articles.
【9,800 yen 】
★All seasonal general course approximately twenty articles.
【14,800 yen 】

※Consumption tax 8%
※Tax service charge 10%

Specifically, look at our store homepage.

【instagram】@sushibar4
【Facebook】sushibar4
【twitter】sushibar_4

※Because there is the day when a seat is crowded
very much,the reservation would like the telephone early.
It is – 4:00 a.m. (LO:3:00) at 6:00 p.m. for prearranged
telephone call connection number 03-6447-0427
business hours for from 3:30 p.m. to 4:00 a.m. in reservation time.

Yon ~my life without me~

3-13-14, Roppongi,
Minato-ku Goto Building 3rd 3F
TEL 03-6447-0427