お知らせ

【江戸前コハダの握り】
「光り物」と言えば「コハダ」。魚自体の
サイズが小さく、上手に捌くことが難しいうえ、
酢や塩の加減で風味が大きく変化するため、
寿司屋の腕が問われるネタでもあります。
日本では、「シンコ→コハダ→ナカズミ→
コノシロ」と名前を変えて成長していく出世魚
として知られ、酢で締めて寿司ネタとして
食べるのが一般的。しっとりとした食感とさ
っぱりとした味のなかに甘みや旨みが感じられ、
皮も柔らかく美味です。

It is the fish which the arm of the sushi
bar is asked that it is difficult for the size
of the fish to sell it well small and that a
flavor is big and changes by addition and
subtraction of vinegar and the salt.

東京都内 六本木 鮨(寿司)&BAR 四 yon

★アラカルト一品&お飲物
【980円~】※税サ別
★旬の大将おまかせ握り&刺身 全10品ほど
【9,800円】※税サ別
★旬の大将おまかせコース 全20品ほど
【14,800円】※税サ別

詳しくは当店ホームページをご覧ください。

【instagram】@sushibar4
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※お席が大変混み合う日もございますので、
御予約はお電話にてお早めにお願い致します。
ご予約受付時間 15:30~28:00(AM4:00)
ご予約電話番号 03-6447-0427
営業時間 18:00~4:00(LO:3:00)

四 ~my life without me~

港区六本木3-13-14
ゴトウビルディング3rd 3F
TEL 03-6447-0427

Roppongi SUSHI&BAR yon in Tokyo.

★One article of a la carte & drink.
【980 yen ~】
★All seasonal general grip & sashimi approximately ten articles.
【9,800 yen 】
★All seasonal general course approximately twenty articles.
【14,800 yen 】

※Consumption tax 8%
※Tax service charge 10%

Specifically, look at our store homepage.

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※Because there is the day when a seat is crowded
very much,the reservation would like the telephone early.
It is – 4:00 a.m. (LO:3:00) at 6:00 p.m. for prearranged
telephone call connection number 03-6447-0427
business hours for from 3:30 p.m. to 4:00 a.m. in reservation time.

Yon ~my life without me~

3-13-14, Roppongi,
Minato-ku Goto Building 3rd 3F
TEL 03-6447-0427