お知らせ


中村酒造場 ( なかむら )は、
明治21年創業以来「室屋 ( 麹室 ) 」で
「モロ蓋」を使い麹を造る純手造りの
焼酎蔵です。

仕込みは、昔ながらの「大甕」にて
ゆっくり時間を掛け発酵させ
二次仕込みに掛ります。

栓を抜いた瞬間、芋焼酎独特の甘く
芋らしい香ばしさと
芋独特の味が十分に感じられます。
グラスに注ぎロックにしても、
香りは決して薄くなりません。

さらにお湯割りにすると
華やいだ香りが、
とっても幸せな気分になれます。
しかもしっかりとした、いも焼酎特有の
コクがありながら「クセ」っぽくなく、
芋焼酎初心者の方でも美味しい!
と感じていただけると思います。

是非お店でご賞味下さい☆彡
お待ちしております。

 

【Authentic Shochu Nakamura】
Nakamura Sake Brewery (Nakamura)
Since the establishment of Meiji 21, “Muroya (Kojiro)”
Pure handmade making koji using “Moro lid”
It is a shochu collection.

In preparation, in the old “big pot”
Spend time slowly fermenting
It will be charged for secondary preparation.

At the moment of unplugging,
Sweet peculiar to sweet potato
With sweet potato sweetness
You can feel the unique taste of
potatoes.
Even if you pour into a
glass and lock it,
The scent never gets thinner.

In addition to hot water splitting
A gorgeous scent,
I feel very happy.
Moreover, it was firm and unique
to shochu
While there is richness,
it is not like “habit”
Even beginners of sweet
potato shochu are delicious!
I think you can feel it.

Please relish at the store
by all means ☆ 彡
We’ll be expecting you.

 

東京都内 六本木 鮨(寿司)&BAR 四 yon

★アラカルト一品&お飲物
【980円~】※税サ別
★旬の大将おまかせ握り&刺身 全10品ほど
【9,800円】※税サ別
★旬の大将おまかせコース 全20品ほど
【14,800円】※税サ別

詳しくは当店ホームページをご覧ください。

【instagram】@sushibar4
【Facebook】sushibar4
【twitter】sushibar_4

※お席が大変混み合う日もございますので、
御予約はお電話にてお早めにお願い致します。
ご予約受付時間 15:30~28:00(AM4:00)
ご予約電話番号 03-6447-0427
営業時間 18:00~4:00(LO:3:00)

 

四 ~my life without me~

港区六本木3-13-14
ゴトウビルディング3rd 3F
TEL 03-6447-0427

Roppongi SUSHI&BAR yon in Tokyo.

★One article of a la carte & drink.
【980 yen ~】
★All seasonal general grip & sashimi approximately ten articles.
【9,800 yen 】
★All seasonal general course approximately twenty articles.
【14,800 yen 】

※Consumption tax 8%
※Tax service charge 10%

Specifically, look at our store homepage.

【instagram】@sushibar4
【Facebook】sushibar4
【twitter】sushibar_4