お知らせ


アンデスの山奥で栽培されている最高品質
のコカの葉を使用したプレミアムリキュー
ル。17種類のハーブをブレンドし、複雑で
刺激的な味と香りが楽しめます。コカレロ
の定番の飲み方は、キンキンに冷やしたコ
カレロとレッドブルを雪だるまみたいなボ
ムグラスで飲むコカボム。是非、食後にい
かがですか?

Premium liqueur using the coca of the
highest quality cultivated in the heart of
a mountain of the Andes. I blend 17 kinds
of herb and can enjoy complicated,
stimulating taste and fragrance. The coca
bomb that basic how to drink COCALERO
swallows up icy COCALERO and red
bulldog with the bomb glass such as the
snowman. How about after a meal by all
means?

 

東京都内 六本木 鮨(寿司)&BAR 四 yon

★アラカルト一品
【980円〜】(税サ別)
★お飲物一品
【980円〜】(税サ別)
★梅コース〈全15品〉
【9,800円】(税サ別)
★竹コース〈全18品〉
【11,800円】(税サ別)
★松コース〈全20品〉
【14,800円】(税サ別)

【instagram】@sushibar4
【Facebook】sushibar4
【twitter】sushibar_4

※お席が大変混み合う日もございますので、
御予約はお早めにお願い致します。
ご予約受付時間 15:30~28:00(AM4:00)
ご予約電話番号 03-6447-0427
営業時間 18:00~4:00(LO:AM3:00)
定休日 日曜

 

四 ~my life without me~

港区六本木3-13-14
ゴトウビルディング3rd 3F
TEL 03-6447-0427

Roppongi SUSHI&BAR yon in Tokyo.

★One article of a la carte & drink.
【980 yen ~】
★All seasonal general sushi & sashimi approximately ten articles.
【9,800 yen 】
★All seasonal general course approximately twenty articles.
【14,800 yen 】

※Consumption tax 8%
※Tax service charge 10%

※Because there is the day when a seat is crowded
very much,the reservation would like the telephone early.
It is – 4:00 a.m. (LO:3:00) at 6:00 p.m. for prearranged
telephone call connection number 03-6447-0427
business hours for from 3:30 p.m. to 4:00 a.m. in reservation time.

 

3-13-14, Roppongi,
Minato-ku Goto Building 3rd 3F
TEL 03-6447-0427