お知らせ


麹蓋を使用した手造り麹に始まり、
「一次もろみ」も「二次もろみ」
も伝統の甕壺を用い、手間暇かけて
仕込みます。口に含むと、黒麹なら
ではの深いコクと甘味に加えて、
木樽蒸溜特有のほのかな木の香りが
たのしめます。
根強い人気に生産が追いつかないため、
入手は常に困難ですが、飲む機会に恵ま
れたら、食事とともにロックやお湯割り
でじっくり味わって下さい。

begin in the handmade malted rice
using the malted rice lid, and teach you
both “the primary unrefined sake and”

“the second unrefined sake” for labor
and time with a traditional pot pot. In
addition to deep body and sweetness
only by the black malted rice, I can enjoy
the fragrance of a faint tree of the tree
barrel distillation characteristic when I
take it in a mouth.

東京都内 六本木 鮨(寿司)&BAR 四 yon

★アラカルト一品
【980円〜】(税サ別)
★お飲物一品
【980円〜】(税サ別)
★梅コース〈全15品〉
【9,800円】(税サ別)
★竹コース〈全18品〉
【11,800円】(税サ別)
★松コース〈全20品〉
【14,800円】(税サ別)

【instagram】@sushibar4
【Facebook】sushibar4
【twitter】sushibar_4

※お席が大変混み合う日もございますので、
御予約はお早めにお願い致します。
ご予約受付時間 15:30~28:00(AM4:00)
ご予約電話番号 03-6447-0427
営業時間 18:00~4:00(LO:AM3:00)
定休日 日曜

四 ~my life without me~

港区六本木3-13-14
ゴトウビルディング3rd 3F
TEL 03-6447-0427

Roppongi SUSHI&BAR yon in Tokyo.

★One article of a la carte & drink.
【980 yen ~】
★All seasonal general sushi & sashimi approximately ten articles.
【9,800 yen 】
★All seasonal general course approximately twenty articles.
【14,800 yen 】

※Consumption tax 8%
※Tax service charge 10%

※Because there is the day when a seat is crowded
very much,the reservation would like the telephone early.
It is – 4:00 a.m. (LO:3:00) at 6:00 p.m. for prearranged
telephone call connection number 03-6447-0427
business hours for from 3:30 p.m. to 4:00 a.m. in reservation time.

3-13-14, Roppongi,
Minato-ku Goto Building 3rd 3F
TEL 03-6447-0427